Συνεργασία του “Ιππόκαμπου” με την Κοινωνική Κουζίνα “Ο Άλλος Άνθρωπος” και τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο

Ο Σ.Π.Π.Π. «Ιππόκαμπος» εκτιμώντας το έργο και την προσφορά της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος / Δωρεάν φαγητό για όλους» στην πατρίδα μας, όπως και την έμπρακτη αλληλεγγύη του προς τα θύματα των πρόσφατων καταστροφικών σεισμών στην Τουρκία και τη Συρία, θα προσφέρει την αρωγή του και θα συνδράμει σε κοινές δραστηριότητες με τον «Άλλο Άνθρωπο».
03/06/2023
Τετάρτη 7 Ιουνίου, 10.30 το πρωί στην πλατεία της Σκάλας για να μαγειρέψουμε όλοι μαζί, να σερβίρουμε όλοι μαζί, να φάμε όλοι μαζί.

Η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Πάτμου «Ιππόκαμπος», σε κοινή συννενόηση με την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος / Δωρεάν φαγητό για όλους» και τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο που έρχεται στην Πάτμο, την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, για να προσφέρει τη βοήθεια του στην παρασκευή φαγητού και στο γεύμα που θα ακολουθήσει στην κεντρική πλατεία της Σκάλας.

Η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Σ.Π.Π.Π. «Ιππόκαμπος» θα αναλάβει την οργάνωση και τη διανομή των μερίδων στο γεύμα, καθώς επίσης και τη συλλογή και το μοίρασμα των ειδών που θα συγκεντρωθούν για ανθρώπους του νησιού μας μετά την ολοκλήρωση του γεύματος.

Αυτή την εβδομάδα συλλέγουμε φυτικές πρώτες ύλες για την Κοινωνική Κουζίνα και είδη πρώτης ανάγκης που προορίζονται για τους συνανθρώπους μας στην Πάτμο. Οι προσφορές φυτικών τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης θα συλλέγονται στα 3 Δημοτικά Σχολεία του νησιού μας και στο εστιατόριο “Pernera Vegan” πίσω από το εστιατόριο Παντελής.

Δ.Σ του Σ.Π.Π.Π. «Ιππόκαμπος»

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί επίσης να βρεις ενδιαφέροντα …