Ανακοίνωση του Ιππόκαμπου για την εκδήλωση της 18/01/2023

22/01/2023

Χαιρόμαστε που με τις παρεμβάσεις μας προκαλέσαμε έναν διάλογο.
Λυπούμαστε αν οι δημοτικές αρχές και οι ακόλουθοί τους αντιλαμβάνονται τις δημοκρατικές διαδικασίες με τον τρόπο που εκφράστηκαν στην εκδήλωση της 18/01/2023.
Ας αναλογιστούν εκείνοι που έχουν επιλέξει τη σιωπή, όταν τα γεγονότα βοούν (ύδρευση, αποχέτευση, υγιειονομική κάλυψη, σκουπίδια) πού έχει οδηγήσει η στάση τους.
Ως τώρα ουδείς από τους υπεύθυνους ενημέρωσε για οποιοδήποτε τοπικό θέμα. Πολύ περισσότερο για έναν μελλοντικό σχεδιασμό του λιμανιού (master plan).
Αυτό που έγινε χτες έμοιαζε με λαϊκό δικαστήριο μάλλον που επιδίωξε την καταδίκη ενός πρωτοεμφανιζόμενου περιβαλλοντικού συλλόγου, του ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ, παρά ανταλλαγή απόψεων για έργα που πρόκειται να μεταμορφώσουν το νησί.
Το πλέον ανεπίτρεπτο ήταν η ασέβεια και ο προπηλακισμός που δέχτηκε ο Γιώργος Καμίτσης, μέλος του Συλλόγου μας και ενεργός πολίτης της το πικής κοινωνίας που η δράση του στην προστασία του περιβάλλοντος μόνον τιμή έπρεπε να εμπνέει.
Θα συνεχίσουμε την ενημέρωση που θεωρούμε απαραίτητη για όλα τα θέματα που απασχολούν το νησί και θα συμπληρώσουμε το κενό πληροφόρησης, γιατί αυτό που έγινε στις 18/01/ μόνον ενημέρωση δεν πρόσφερε στο κοινό της Πάτμου.

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μπορεί επίσης να βρεις ενδιαφέροντα …